Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, Ιωάννης Δρίτσας

O ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, με γνωστικό Αντικείμενο Κλινική Εγκληματολογία και έμφαση στη Θεραπευτική Αντιμετώπιση της Νεανικής Παραβατικότητας. 

Είναι Επιστημονικό Στέλεχος και Συνεργάτης των Προγραμμάτων Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ και ΟΚΑΝΑ, Επιστημονικός Συνεργάτης κατά το παρελθόν του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήμα Κοινωνικής διοίκησης, Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Ελλάδος, και του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, Ιδρυτικό Στέλεχος στο Πρόγραμμα «Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ HUDOLIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΥ» σε συνεργασία με το Κέντρο πρόληψης της Ουσιο-εξάρτησης Πάτρας. 

Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας

Σε δήλωσή του για τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Απαντώντας στην τιμητική για εμένα πρόσκληση του κυρίου Δημαρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του θεωρώ ότι ο κος Δημαράς αποτελεί παράδειγμα εντιμότητας και προσπάθειας στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, και μάλιστα σε ένα χρονικό διάστημα ιδιαίτερα βεβαρυμμένο από την ανεπάρκεια των οικονομικών πόρων.

Η ομάδα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης αποτελείται από πολλούς νέους ανθρώπους με μεστές ιδέες και προτάσεις, και αυτό αποτελεί την καλύτερη ελπίδα για εμένα και όσους προσπαθούμε για το καλύτερο στην Πάτρα ». Για τους λόγους αυτούς δηλώνω την υποψηφιότητα μου με την παράταξη «ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ »